Doorgaan naar artikel

Product categorie: VAV & CAV UNITS

Onze VAV-units, met hun dynamische luchtstroomregeling, passen zich intelligent aan de specifieke behoeften van elke ruimte. Dit resulteert niet alleen in optimale comfortniveaus maar ook in indrukwekkende energie-efficiëntie. Onze VAV-systemen zorgen voor een nauwkeurige temperatuurregeling en luchtkwaliteit, waardoor je de volledige controle hebt over het binnenklimaat.

 

Aan de andere kant, voor projecten waar een constante luchtstroom vereist is, bieden onze CAV-units betrouwbare en stabiele prestaties. Deze units zijn ontworpen om onafhankelijk van de voordelen de luchthoeveelheid constant te houden. Perfect voor situaties waarin uniformiteit van cruciaal belang is, bieden CAV-systemen een solide basis voor een comfortabele leef- of werkomgeving.

 

Wij produceren een grote variatie aan VAV units afhankelijk van de toepassing. Zoals ronde units, rechthoekige units,  inductie-VAV units, CAV units, units met geïntegreerde geluiddempers en Fan Powered-VAV units. Daarnaast produceren we ook regelmatig “maatwerk” om diverse redenen zoals renovatie (1:1 vervanging) van oude projecten, beperkte installatie ruimte, units in het zicht, etc.

 

Air-Concepts is niet gebonden aan 1 regelfabrikaat. Onze VAV units kunnen worden geleverd met regelaars van gerenommeerde fabrikanten zoals Belimo, Johnson-Controls, Siemens, Grüner, Priva, Trend, Schneider-Electric, Honeywell etc. Onze  selectie VAV- en CAV-units vormen de sleutel ot een perfect gebalanceerd binnenklimaat.

1.01 VSR

1.01 VSR

VSR ronde VAV unit, ook geschikt voor konstant volume (CAV)

1.02 VSQ

1.02 VSQ

Rechthoekige VAV unit, ook geschikt voor konstant volume (CAV)

1.03 VSA

1.03 VSA

VSA VAV units met geïntegreerde geluiddemper

1.04 VIN

1.04 VIN

Inductie VAV Units

1.05 VCR

1.05 VCR

Ronde mechanische CAV regelaar

1.06 VCQ

1.06 VCQ

Rechthoekige mechanische CAV Unit

1.07 VPA

1.07 VPA

Roosterplenum met geïntegreerde VAV regelaar

1.08 VFS

1.08 VFS

Fan powered VAV unit, serie

1.09 VDD

2-kanalen mengunit